marți, 27 aprilie 2010

Amarte así, Frijolito


Micuţul Frijolito" spune povestea unei familii foarte speciale. Ea, Margarita (Litzy) este o cântăreaţă simplă şi încrezătoare, iar el, Ignacio (Mauricio Ochman) este un medic tânăr care vine într-un orăşel pentru a-şi profesa meseria. În trecutul celor doi există o noapte pe care Ignacio nu şi-o aminteşte, dar care i-a schimbat viaţa Margaritei: i-a adus un copil.

Titlul original: Amarte así, Frijolito
Tara: Argentina - SUA‚
Anul: 2005

Distributie:

Mauricio Ochman - Ignacio
Litzy - Margarita
Alejandro Flores - Frijolito
Leonardo Suarez - Toño
Isamar Gonzalez - Daniela
Mariana Beyer - Dulce
Carla Peterson - Chantal
Marita Ballesteros - Lucrecia
Roberto Mateos - Francisco
Liliana Rodriguez - Anunciacion
Edgar Vivar - Pedro
Irene Almus - Adela
Diego Olivera - Ramiro
Enoc Leaño - Juan Tenorio
Sergio Ochoa - Vicente ...
citeste tot..



Autor: Enrique Torres
Scenarişti: Enrique Torres
Miguel Vega
Director de producere: Claudio Paz
Director de fotografie: Juan Carlos Suarez
Muzica originală: Jorge Avendaño
Director de exterior: Hugo Moser
Director de studio: Heriberto Lopez De Anda



Pentru Margarita, cuvântul iubire nu mai există, pentru că este în continuare foarte marcată de o noapte tragică: noaptea în care s-a simţit violată pentru că a fost drogată. Acum, copilul ei, Frijolito (Alejandro Felipe) are şase ani şi a fost botezat aşa după restaurantul unde lucrează mama lui, care se numeşte "El Frijol". Micuţul îl întâlneşte din întâmplare pe Ignacio, de care se simte foarte apropiat, lucru care o nelinişteşte pe Margarita pentru că nu vrea că bărbatul pe care îl urăşte să stea în preajma fiului ei.

Destinul o duce pe Margarita care se află în căutarea unei slujbe chiar în casa lui Ignacio. Acolo se angajează ca bona şi are grijă de fetele lui Francisco (Roberto Mateos), fratele mai mare al lui Ignacio. La scurt timp, Francisco începe să se simtă atras de Margarita şi îşi dă seama că ajunge să o iubească la nebunie.

Chantal (Carla Peterson) şi mama ei, Lucrecia (Marita Ballesteros) sunt cele mai mari duşmance ale Margaritei. Micuţul Frijolito trăieşte în mijlocul acestei lumi dominate de sentimente atât de contradictorii. El nu vrea decât să o ajute pe mama lui, să o vadă fericită şi să-şi găsească tatăl de care are atâta nevoie. În această căutare disperată, ajunge chiar să-şi inventeze un tată în fiecare vis.

Ignacio va ajunge în faţa altarului cu Chantal, iar Margarita va accepta cererea în căsătorie a lui Francisco. Fiecare va încerca să-şi găseasca propria fericire, iar micuţul Frijolito va fi întotdeauna la mijloc şi va spune tot ce are pe suflet, intrând astfel în situaţii din ce în ce mai amuzante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate