marți, 27 aprilie 2010

La usurpadora


Intrigi, minciuni şi mult suspans învăluie această poveste a unei iubiri interzise care va încerca să reziste împotriva tuturor. Destinul le aduce faţă în faţă pe surorile Paola (Gabriela Spanic) şi Paulina (Gabriela Spanic), şi cu a această ocazie cele două descoperă că sunt identice din punct de vedere fizic, dar complet diferite în modul de a înţelege şi de a trăi iubirea.

Titlul original: La usurpadora
Tara: Televisa - Mexic‚
Productie: Beatriz Sheridan, Karina Duprez
Anul: 1998

Distributie:

Gabriela Spanic - Paola Bracho / Paulina Martinez Bracho
Fernando Colunga - Carlos Daniel Bracho
Libertad Lamarque - Piedad Bracho
Chantal Andere - Estefania Bracho Montero
Arturo Peniche - Edmundo Serrano
Dominika Paleta - Gema Duran
Mario Cimarro - Luciano Alcantara
Marcelo Buquet - Rodrigo Bracho
Juan Pablo Gamboa - Willy Montero
Paty Diaz - Lalita
Alejandro Ruiz - Leandro Gomez
Giovan D'Angelo - Donato D'Angeli...
citeste tot..


Poveste originală: Ines Rodena
Muzică originală: Jose Antonio "Potro" Farias
Scenografie: Juan Antonio Sagredo

Producător: Salvador Mejia

Paola este frumoasă şi egoistă, iar Paulina trece prin clipe foarte dificile din cauza sărăciei, a morţii mamei ei şi a unei dezamăgiri în dragoste. Când o întâlneşte, Paola realizează că aceea este ocazia perfectă de a scăpa de obligaţiile pe care le avea ca soţie a lui Carlos Daniel (Fernando Colunga). Ea vrea doar să se bucure în linişte de călătoriile pe care le face cu amantul ei şi o şantajază pe Paulina pentru a o face să accepte să-i ia locul în casa Bracho.

Sensibilă şi bună la suflet, Paulina regretă că i-a luat locul Paolei şi că este o uzurpatoare. Pentru a-şi repară greşeala, îşi propune să-i ajute cum poate pe membrii familiei Bracho: o ajută pe Piedad (Libertad Lamarque), bunica alcoolică, are grijă de copii lui Carlos Daniel şi în cele din urmă salvează de la faliment afacerea familiei.
Carlos Daniel simte că se îndrăgosteşte din ce în ce mai mult de soţia lui şi nu înţelege de ce aceasta îi respinge toate avansurile. Paulina s-a îndrăgostit şi ea de Carlos Daniel, dar ştie că este o uzurpatoare şi nu are dreptul la acea iubire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate