marți, 27 aprilie 2010

Luciana y Nicolas


În "Luciana şi Nicolás", subiectul central are la bază interminabila luptă dintre bine şi rău, dragoste şi trădare, onoare şi minciună. O poveste romantică, cu personaje rupte din viaţa reală, între două persoane care aparţin unor lumi diferite şi care încep, fără să-şi propună, ireversibilul drum spre a se găsi reciproc, fiind învăluiţi de o mare pasiune care îi va obliga să lupte pentru a-şi desăvârşi dragostea.

Titlul original: Luciana y Nicolas
Tara: Peru‚
Productie: Grazio D’Angelo
Anul: 2003

Distributie:

Ana de la Reguera - Luciana Garces
Christian Meier - Nicolás Echevarría
Martha Julia - Lorena Egúsquiza
Julian Legaspi - Renato Echevarría
Sonia Oquendo - Claudia Egúsquiza
Gabriel Anselmi - Mario
Tatiana Astengo - Maritza
Javier Valdés - Victor
Agustín Benítez - Don Pedro Garcés
Meche Solaeche - Esperanza Garcés
Homero Cristalli - Diego Garcés...
citeste tot..



Luciana Garcés (Ana de la Reguera) este o tânără atractivă, modernă şi veselă care are o personalitate foarte puternică. Ea lucrează ca administrator al atelierului mecanic pe care îl are Don Pedro (Agustín Benítez), tatăl ei.

Mama, Esperanza (Meche Solaeche) este cea care are grijă de cămin. Diego (Homero Cristalli) este fratele Lucianei. El lucrează într-o fabrică în care se vor întâmpla diverse incidente care vor face ca el să se confrunte cu Nicolás (Christian Meier). Şi Paolo (Joel Sotolongo) este fratele Lucianei; acesta este un student şi un mare gigolo.

Familia Garcés trăieşte într-o absolută armonie până în momentul în care capul familiei, Don Pedro, suferă un accident la locul de muncă în urma căruia va rămâne toată viaţa în scaunul cu rotile. În acelaşi timp, fratele cel mare, Diego, este pe punctul de a-şi pierde locul de muncă. Pe de altă parte, viaţa lui Paolo va fi legată de cea a Claudiei Egúsquiza (Sonia Oquendo) care îl va face pe Paolo să devină inamicul propriei lui surori.

Claudia cea diabolică va fi şi cea care provoacă accidentul lui Don Pedro, reuşind astfel ca atelierul să fie aproape de faliment. Don Pedro este plin de datorii, iar Luciana se va vedea obligată să ia o decizie care va schimba viaţa ei şi a celor din jurul său.

Nicolás Echevaría (Christian Meier) este un tânăr om de afaceri inteligent şi foarte priceput. El cumpără companii aflate în dificultate economică sau pe punctul de a falimenta pentru a le lichida ulterior. Este un bărbat atractiv, burlac şi râvnit de toate femeile din cercul său social. Lui îi place să se distreze cu ele, fără a avea o relaţie serioasă cu niciuna.

Lorena Egúsquiza (Martha Julia López) este femeia care se autoproclama "iubita oficială" a lui Nicolás. În ciuda vieţii frumoase pe care o are, Nicolás trăieşte o dramă personală în tăcere: tragica moarte a părinţilor săi într-un accident de maşină, pe care el a avut neşansa să-l vadă. Acest accident l-a transformat într-un om rece şi calculat.

Renato (Julián Legaspi) este singurul frate al lui Nicolás; el este total diferit de acesta. Din cauza caracterului său răutăcios şi a sentimentului său de inferioritate, îl urăşte pe Nicolás şi îi provoacă tot felul de neplăceri. El va încerca să o facă pe Luciana să se îndrăgostească de el numai pentru a-şi supăra fratele.

Ca să îşi rezolve problemele economice ale atelierului, Luciana se hotărăşte să apeleze la Alexandra (Cecica Bernasconi), o bună prietenă şi fostă colegă de liceu. Aceasta este damă de companie şi singurul lucru pe care i-l poate oferi prietenei sale este lucru cu plata pe loc. Luciana refuză, dar Alexandra îi explică faptul că, dacă are grijă, nu vor exista neplăceri. Explicaţia o convinge pe Luciana, care, împinsă de disperare şi de necesitatea de a-şi salva familia se va duce la prima şi singura ei "întâlnire", o petrecere la care ea va trebui să-i ţină companie unchiului Lorenei, milionarul frate al Claudiei.

La această petrecere, Luciana şi Nicolás, fără să-şi dea seama, vor începe să-şi croiască propriul lor destin. În acest moment, lumile atât de diferite ale Lucianei şi ale lui Nicolás vor începe să se apropie, cu toate că obstacolele în calea fericirii lor nu vor întârzia să apară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate