marți, 27 aprilie 2010

Nuevo pobre, nuevo rico


Brayan (John Alex Toro) şi Andres (Martin Karpan) au fost schimbaţi la naştere de o infirmieră care decide să mărturisească acest lucru exact înainte de a muri. Astfel, Brayan, un tânăr foarte leneş, care a fost născut într-o familie fără resurse financiare, se transformă într-un om foarte bogat.

Titlul original: Nuevo pobre, nuevo rico
Tara: Canal Caracol, Columbia‚
Productie: Andrés Marroquín
Anul: 2007
AP

Distributie:

Martín Karpan - Andrés Ferreira
Carolina Acevedo - Rosmery Peláez
John Alex Toro - Brayan Galindo
Andrea Noceti - Fernanda Sanmiguel
Hugo Gómez - Leonidas Galindo
Mauricio Vélez - Fidel Paláez
Jimmy Vásquez - Miller Afanador
Saín Castro - Anselmo Afanador
Andrés Toro - Mateo López
Herbert King - Hugo
John Mario Rivera - Julio
María...
citeste tot..



De cealaltă parte, Andres pierde averea şi puterea pe care a primit-o de la familie şi nu reuşeşte să se bucure de liniştea pe care puteau să i-o ofere banii pentru că află că a pierdut totul.

Brayan va trebui să înveţe cum să conducă o companie, iar Andres îşi va da seama că pentru a avea succes nu trebuie să fii doar inteligent şi că este mai important să câştigi încrederea oamenilor alături de care trăieşti.

Şi viaţa personală a celor doi este diferită. Brayan este logodit cu Rosmery (Carolina Acevedo), iar Andres se află în pragul căsătoriei cu frumoasa Fernanda (Andrea Noceti), un fotomodel care stă alături de el doar pentru banii lui. Ambele femei vor juca un rol fundamental în viaţa celor doi până când îşi vor da seama cine este iubirea lor adevărată.

În loc să profite de noua poziţie pe care o are, Brayan suferă din ce în ce mai mult. Nu are încredere în nimeni şi, mai mult chiar, devine paranoic.

Când află că imperiul pe care îl conducea înainte este în pragul falimentului, Andres recurge la înţelegerea lui Brayan, se sfătuiesc şi se aliază pentru a salva afacerile. De aici înainte, încearcă să se înţeleagă la fel de bine ca fraţii.

Acum, scopul lor este să afle cine sunt vinovaţii pentru eşecul companiei, să înţeleagă pe cine iubesc de fapt şi să lupte pentru marea lor iubire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate