marți, 27 aprilie 2010

Patito feo


Povestea începe când Patito se îndrăgosteşte la prima vedere de Matias (Gastón Soffritti), un băiat care vine în sudul ţării pentru a-şi petrece vacanţa. Ea nu poate decât să viseze la Matias, pentru că el locuieşte în Buenos Aires, unde Patito nu a fost şi nici nu crede că va ajunge vreodată.

Titlul original: Patito feo
Tara: Argentina, Televisa, Ideas del Sur‚
Anul: 2007
AP

Distributie:

Adulţii:
Juan Darthés - Leandro
Griselda Siciliani - Carmen Castro
Gloria Carrá - Blanca
Marcela López Rey - Inés
Nicolás D´Agostino - Chicho/Eugenio Barcaroli
Florencia Ortiz - Emilia
Luciano Cáceres - Germán
Vivian El Jaber - Dorinha, Martín Bossi - Polo
Diego Ramos - Andres
Copiii:
Laura Natalia Esquivel - Patricia...
citeste tot..






Însă, spre surprinderea sa, trebuie să călătorească împreună cu mama ei la Buenos Aires pentru a afla rezultatul unor analize medicale. Destinul face ca acolo, ambele să-şi întâlnească “iubirile imposibile”. Carmen îl reîntâlneşte pe Leandro (Juan Darthés), tatăl fiicei ei şi bărbatul pe care nu a putut să-l uite niciodată, iar Patito îl întâlneşte pe Matias, prima ei iubire, singurul băiat pe care l-a plăcut şi pe care, de asemenea, nu a putut să-l uite.

Dar, Leandro este logodit şi este pe cale să se căsătorească cu Blanca (Gloria Carrá), o femeie fără scrupule, interesată doar de averea lui. Iar Matias este iubitul frumoasei Antoanella (Brenda Asnicar), fiica lui Blanca. În timp, frumoasa relaţie pe care Leandro o dezvoltă cu Patito, o determină pe Carmen să vrea să mărturisească adevărul.

Patito va lupta să îşi îndeplinească cele mai mari visuri ale ei: acela de a-şi cunoaşte tatăl, de a deveni o cântăreaţă cunoscută şi de a-l face pe Matias să se îndrăgostească de ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate