marți, 27 aprilie 2010

Te voy a ensenar a querer


Alejandro Mendez (Miguel Varoni) era un bărbat de succes, care avea o căsnicie fericită alături de Isabel (Maria Elena Doering), cu care are doi copii, Pablo (Michel Brown) şi Helena (Sharmel Altamirano) şi două surse de venit foarte profitabile: o fermă şi o agenţie imobiliară. Succesul atrage însă mulţi duşmani, iar viaţa lui Alejandro se va schimba radical atunci când Isabel moare.

Titlul original: Te voy a ensenar a querer
Tara: Columbia‚
Productie: Mauricio Cruz, Agustín Restrepo
Anul: 2005

Distributie:

Danna García - Diana Maria Rivera
Miguel Varoni - Alejandro Mendez
María Elena Döehring - Isabel de Mendez
Sharmel Altamirano - Elena Mendez
Michel Brown - Pablo Mendez
Catherine Siachoque - Deborah Buenrostro
Jorge Cao - Milciades Contreras
Julian Alvarez - Aycardo
Sílvio Ángel - Pedro Rivera
Melvin Cabrera - Salvador
Silvia De Dios - Empera Angeles Vivas
Júlio...
citeste tot..


Diana (Danna Garcia) este o frumoasă doctoriţă veterinară care îl cunoaşte, din întâmplare, pe Pablo într-o discotecă. Diana nu este deloc atrasă de el, din cauza faptului că îl consideră un "băiat de bani gata", fustangiu şi infatuat. Pablo este obsedat de ea şi încearcă să o seducă prin orice mijloc, când află că Diana este angajată la ferma familiei Mendez. Acolo ea se luptă să salveze animalele care mor din cauza unei boli care nu poate fi tratată.

După moartea lui Isabel, Milciades (Jorge Cao), un vecin care vrea să pună mâna pe ferma familiei Mendez, se va uni cu Deborah (Catherine Siachoque) într-o conspiraţie. Deborah este o femeie atractivă şi perfidă, care s-a căsătorit din interes cu tatăl lui Isabel şi care vrea să-l cucerească pe Alejandro pentru averea lui.

Ferma trece printr-o criză majoră, iar Diana va încerca să o salveze, ajungând până la a-l ruga pe Alejandro să nu-şi mai plângă de milă, pentru că familia are nevoie de el. Împreună vor înfrunta toate problemele, iar pe parcurs se vor îndrăgosti nebuneşte unul de celălalt. Cu toate acestea, cei doi nu-şi vor dezvălui dragostea, de teama că ea nu este împărtăşită.

Într-o bună zi, Diana descoperă că Alejandro o iubeşte. Pablo este şocat atunci când îşi dă seama că propriul său tată i-a furat marea iubire, pe Diana. El nu se resemnează cu această pierdere, iar de aici vor începe toate problemele, fiindcă Pablo va face orice să-i despartă pe cei doi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate