marți, 27 aprilie 2010

Apuesta por un amor


Julia Montano (Patty Manterola) este o tânără pasională, cu un caracter foarte puternic şi arogant. Ea este cea mai frumoasă femeie din satul San Gaspar, unde tatăl ei, Don Julio (Jorge Vargas) este cel mai influent bărbat.

Titlul original: Apuesta por un amor
Tara: Mexic‚
Productie: Benjamín Cann, Alfredo Gurrola
Anul: 2004
AP

Distributie:

Paty Manterola - Julia Montano
Juan Soler - Gabriel Duran
Eric Del Castillo - Chepe Estrada
Roberto Palazuelos - Francisco Andrade
Jorge Vargas - Julio Montano
Monika Sanchez - Eva Flores
Dacia Gonzalez - Clara Garcia
Socorro Bonilla - Lazara Jimenez
Tony Bravo - Camilo Beltran
Arsenio Campos - Ignacio Andrade
Roberto D'Amico - Padre Jesus
Alfonso Iturralde - Prof. Homero Preciado
Jaime Lozano - Braulio...
citeste tot..


Producător - Angelli Nesma
Producător asociat - Ignacio Alarcon
Scenografie: Angeles Marquez, Magdalena Jara
Coordonator muzical: Mario Barreto
Imagine artistică: Maria Teresa Rivera

Julia este cea care se ocupă de ferma familiei în timp ce fratele ei, Alvaro (Fabian Robles) se îmbată şi abuzează de poziţia pe care o are, pentru a obţine ceea ce îşi doreşte. Soledad (Lorena Enriquez), sora ei mai mică, este timidă şi suferă din cauza indiferenţei tatălui ei şi alege să se refugieze în propriile fantezii.

Don Julio şi prietenul lui, Ignacio (Arsenio Campos), doresc ca Julia să se căsătorească cu Francisco (Roberto Palazuelos), fiul lui Ignacio, pentru ca cei doi moşieri să-şi unească averile. Dar Julia l-a părăsit pe Francisco în momentul în care a descoperit că el o înşală cu Eva (Monika Sanchez). De atunci, mulţi bărbaţi au încercat să o cucerească, dar ea nu mai are încredere în ei şi îi tratează cu dispreţ.

Don Julio este îndrăgostit de Cassandra (Alejandra Avalos), o femeie ambiţioasă şi materialistă, care nu urmăreşte decât să obţină banii bărbatului alături de care stă. Cassandra locuieşte în capitală, unde are mai mulţi amanţi, dar cel mai mult îi place de Gabriel (Juan Soler), care s-a transformat pentru ea într-o obsesie.

La un joc de poker, Gabriel câştigă moşia lui Ignacio şi acesta îi cere un termen de trei luni pentru a plăti şi a-şi recupera pământurile. De curiozitate, Gabriel se duce să viziteze San Gaspar pentru a vedea moşia pe care a câstigat-o şi în clipa în care o cunoaşte pe Julia se naşte între ei o atracţie puternică. Astfel, ea este motivul pentru care Gabriel rămâne în sat.

În clipa în care Casandra îşi dă seama de atracţia care a apărut între cei doi, începe să bage intrigi, pentru ca don Julio să nu accepte relaţia dintre fiica lui şi Gabriel. Când Gabriel devine proprietarul fermei, don Julio îşi foloseşte toate relaţiile pentru a-l împiedica pe acesta să aibă o afacere prosperă. Dar Gabriel nu este un bărbat uşor de învins şi este hotărât să lupte împotriva lui don Julio şi să rişte totul.

Un comentariu:

  1. Salut. Am si o intrebare. Stii cumva daca Monika Sanchez a murit? Pentru ca ma uitam aici (http://www.youtube.com/watch?v=rUwm0Tzb1tI&feature=related) si numele ei, in generic, este intr-o caseta, ceea ce se face doar cand unul din actori este mort. Pe internet nu am gasit nicio informatie in acest sens si ma gandeam ca ma poti ajuta... Mersi.

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate