marți, 27 aprilie 2010

Pasión


Telenovela “Pasiune” – “Pasión”, o producţie Televisa, a cărei acţiune este plasată în Mexicul secolului al XVIII-lea, în vremea piraţilor.

Titlul original: Pasión
Tara: Mexic‚
Anul: 2007
AP

Distributie:

Susana González - Camila
Fernando Colunga - Ricardo
Daniela Castro - Lisabeta
Sebastián Rulli - Santiago
Juan Ferrera - Jorge
Rocío Banquells - Ofelia
Luis José Santander - John Foreman
Elías Moreno - Alberto
Gabriela Rivero - Fortunata
Raymundo Capetillo - Justo
Maty Huitron - Francisca
Alberto Estrella - Mario
Kika Edgar - Inés
Mariana Karr - Sofía...
citeste tot..





În satul San Fernando se sărbătoreşte logodna frumoasei Camila (Susana González) şi a lui Santiago (Sebastián Rulli), chipeşul fierar al satului. Don Jorge, tiranicul stăpân al pământurilor doreşte să îşi pună în funcţiune atribuţiile de şef. Prin urmare îşi trimite oamenii să o răpească pe Camila din mijlocul petrecerii, dar Santiago se împotriveşte şi este rănit. Camila acceptă să plece de bună voie pentru a-i salva viaţa logodnicului ei şi este dusă acasă la Don Jorge. Seara, acesta adoarme fără să se fi atins de ea şi cu multă dibăcie, Camila reuşeşte să fugă şi să se întoarcă în sat. Acolo, nimeni nu crede că este în continuare virgină.

Câteva zile mai târziu, satul este atacat de piraţi, iar unii dintre săteni, printre care şi Camila, sunt luaţi prizonieri pentru a fi vânduţi ca sclavi în Caraibe. Ricardo (Fernando Colunga), căpitanul piraţilor, este sedus de frumuseţea Camilei şi vrea să o protejeze, dar se răzgândeşte şi astfel aceasta este cumpărată ca sclavă în insula Mariana de către Don Timoteo de Salamanca y Almonte. El este un bătrân care îşi urăşte familia atât de mult încât are un plan machiavelic să o ruineze. Pentru asta, se căsătoreşte cu Camila ca să-i lase ei toată averea.

Timpul trece, Timoteo moare şi astfel Camila rămâne cu o moştenire impresionantă. Ea decide să se întoarcă în satul San Fernando, unde cu toţii o credeau moartă şi unde află că Santiago s-a căsătorit cu sora ei, Rita. În viaţa Camilei apare din nou şi Ricardo, căpitanul piraţilor şi nepotul lui Don Timoteo. Între cei doi există o atracţie foarte puternică şi deşi Camila este conştientă că Ricardo vrea să recupereze averea unchiului său, se naşte o poveste de dragoste.

Lucrurile se complică în momentul în care Santiago îi mărturiseşte Camilei că încă o mai iubeşte. Camila este confuză şi se împarte între Santiago, prima ei iubire şi Ricardo, un om dur şi certat cu legea, dar pe care-l iubeşte pe zi ce trece mai mult şi care a trezit în ea focul irezistibil al pasiunii.

Celebrul actor mexican şi unul din cei mai vânaţi bărbaţi, Fernando Colunga se întoarce la telenovelele de epocă. Partenera lui este frumoasa Susana Gonzalez, care se simte foarte onorată pentru că a fost aleasă pentru rolul principal şi consideră acest personaj o altă provocare în cariera ei artistică.


Alături de ei, aşa cum şi-a obişnuit telespectatorii, Televisa a strâns pentru această produţie o distribuţie de covor roşu, actori care se vor întoarce pe micul ecran de ACASĂ, precum Sebastian Rulli, Daniela Castro, Alejandro Felipe sau marele actor Eric del Castilllo. Sebastian Rulli, cunoscut publicul român din producţiile “Împotriva destinului”, “O lume a fiarelor” şi “Rubi”, a mărturisit că telenovela “Pasiune” i-a oferit rolul vieţii lui: “Pe mine m-a răscolit acest personaj. Sunt sigur că va rămâne în amintirea publicului.”

Producătoarea Carla Estrada a declarat că telenovela “Pasiune” este una de milioane, fiind cea mai scumpă dintre cele pe care le-a produs până acum, surclasându-le ca investiţii şi pe marile succese “Amor Real” sau “Cântec de iubire”.

“Pasion” este şi titlul melodiei de pe genericul telenovelei şi este interpretată de celebrii Sarah Brightman şi Fernando Lima, care vor cuceri telespectatorii ACASĂ prin acordurile acestei piese.

Telenovela “Pasiune” are o cauză nobilă, la care s-au alăturat de la început toţi actorii. Cu sprijinul fundaţiei Televisa a început o campanie pentru ajutorarea copiilor subnutriţi din zonele rurale ale Mexicului.

Acţiunea aceastei producţii marca Televisa este situată în Mexicul secolului al XVIII-lea, în vremea piraţilor. “Pasiune” este povestea captivantă de iubire dintre Camila (Susana Gonzalez) şi Ricardo (Fernando Colunga), care pentru a-şi menţine vie relaţia duc dueluri pe viaţă şi pe moarte. O atmosferă cât se poate de veridică, costume de excepţie şi sentimente trăite la maximum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate