marți, 27 aprilie 2010

En los tacones de Eva


El regretă ce a făcut şi încearcă să se apropie din nou de Isabella printr-un mod ingenios. Astfel, Juan se deghizează într-o femeie de 55 de ani şi se angajează în locul unde lucrează şi Isabella. Din această postură, Juan va înţelege valoarea şi importanţa femeilor în societate, vă afla pe pielea lui greutăţile cu care se confruntă sexul opus şi vă învăţa să respecte femeile.

Titlul original: En los tacones de Eva
Tara: Columbia, RCN‚
Productie: Juan Camilo Pinzon
Anul: 2006
AP

Distributie:

Juan Camilo şi/sau Eva - Jorge Enrique Abello
Isabella - Mónica Lopera
Cristóbal - Patrick Delmas
Lucrecia - Vicky Hernández
Ricardo - Jairo Camargo
Jesús - Frank Ramirez
Lucia - Manuela González
Laura - Alejandra Azcarate
Santiago - Antonio Sanint
Alexis - Jacques Toukmanian
Fernando - Julio Echeverry
Marcela - Adriana Ricardo
Olimpo - Carlos Barbosa ...
citeste tot..


Fişa tehnică:
Producător executiv: Yuldor Gutiérrez
Regizor: Juan Camilo Pinzon
Scenarişti: Elkim Ospina
Fernan Rivera
Juan Carlos Troncoso
Şef de producţie: Consuelo Santamaria
Asistent de producţie: Felipe Calderón



Juan Camilo Caballero (Jorge Enrique Abello), un om de afaceri fără scrupule, un misogin şi un cuceritor care nu a apreciat niciodată persoanele de sex opus, ajunge să se transforme într-o femeie pentru a lupta pentru dragostea pierdută a iubitei sale, Isabella Nieto (Mónica Lopera).

Ca să nu piardă un contract important în favoarea unei mici agenţii conduse de Isabella, Juan îşi propune să se împrietenească cu ea, să-i fure inima şi să obţină astfel informaţii confidenţiale care îi permit să-şi îndeplinească visul şi setea de putere.

Planul său dă rezultate, însă pe parcurs intervine ceva neprevăzut: el se îndrăgosteşte până peste cap de “victima” lui, în ciuda faptului că era un burlac convins, care desconsideră femeile.

Juan se hotărăşte să renunţe la jocul său murdar şi să îi mărturisească Isabellei intenţiile cu care a început relaţia cu ea, dar este prea târziu. Aceasta aflase deja adevărul şi iubirea ei se transformase în ură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate