marți, 27 aprilie 2010

La Prisionera


Într-un sătuc pitoresc din Mexic, Guadalupe Santos (Gabriela Spanic), o fată de 13 ani, este drogată şi violată de către Ernesto Ríobueno, un bărbat care o hărţuia de multă vreme. Trezindu-se, dupa nenorocire, Guadalupe găseşte lângă ea cadavrul lui Ernesto şi o armă. Fără să ştie ceea ce s-a întâmplat, fuge din acel loc, iar dupa câteva ore este prinsă de poliţie şi închisă într-o instituţie de corecţie pentru minori, fiind acuzată de asasinat. Acolo, ea aduce pe lume o fetiţă, pe care o va chema Libertad (Genesis Rodríguez) şi care este fiica bărbatului care a violat-o.

Titlul original: La Prisionera
Tara: Telemundo-RTI‚
Productie: Alejo Moguillansky, Fermín Villanueva
Anul: 2004

Distributie:

Mauricio Islas - Daniel Moncada
Gabriela Spanic - Guadalupe Santos
Gabriel Porras - Daniel Moncad
Gabriela Roel - Milagros Santos
Riccardo Dalmacci - Pancho Salvatierra
Zully Montero - Rosalia Moncada
Diana Quijano - Lucero Riobueno
Julie Gilberty - Nacha Guevara
Gina Velez - Jennifer Robinson
Griselda Noguera - Mate
Gerado Reveron - părintele Antonio
César Román - Lucho Villa
Marisela...
citeste tot..




La ceva timp, Guadalupe reuşeşte să fugă şi să treacă graniţa spre Statele Unite. Acolo îl întâlneşte pe Daniel Moncada (Mauricio Islas) care o ajută foarte mult să treacă frontiera. Cei doi se îndrăgostesc, dar ambii ignoră felul în care destinul s-a jucat cu ei, din moment ce Daniel este fratele lui Ernesto, bărbatul care a violat-o pe Guadalupe şi pentru al cărui asasinat a fost acuzată şi închisă.

Daniel o cere în căsătorie pe Guadalupe şi chiar atunci când sunt pe punctul de a se căsători apare Nacha, prietena ei din inchisoare, care o convinge pe Guadalupe să se mai gândeasca inainte de a se căsători pentru că, făcând acest pas, l-ar implica şi pe Daniel în faţa poliţiei şi îi va distruge acestuia viaţa. Guadalupe acceptă astfel că dragostea dintre ei doi este imposibilă şi fuge de lângă omul pe care îl iubeşte, înţelegând că singura ei raţiune de a trăi trebuie să fie regăsirea fetiţei sale. Din întâmplare, Guadalupe ajunge la ferma “Salvatierra” şi descoperă faptul că sora ei i-a furat fiica şI i-a făcut acte ca fiind a ei, asta pentru a umple golul din casnicia ei cu Pancho Salvatierra, pe care l-a făcut să creadă că Libertad este fiica ei.

Dupa şocul pe care l-a avut când a aflat ceea ce a facut sora ei, Guadalupe trebuie să tacă în faţa tuturor şi să muncească ca servitoare în casa lui Pancho, pentru a fi astfel mai aproape de fiica ei şi pentru a-i câştiga acesteia, puţin câte puţin, dragostea. Tot acolo se reîntâlneşte cu Daniel şi se căsătoresc.

Abia dupa nuntă, Guadalupe află că bărbatul cu care s-a căsătorit este fratele lui Ernesto, cel din cauza căruia ea şi-a petrecut aproape jumătate din viaţă închisă. Aflând că fiica sa este îndrăgostită de Daniel, Guadalupe va trebui să înfrunte ura lui Libertad, care nu o va ierta pentru faptul că i-a furat bărbatul de care se îndrăgostise platonic. În acelaşi timp, Guadalupe va trebui să găsească forţa pentru a-i demonstra lui Daniel că nu ea este asasina fratelui ei.

“Prizoniera” a făcut furori în rândul telespectatorilor din SUA devenind, încă de la lansare, serialul cu cea mai mare audienţă. Tema muzicala a serialului este interpretaăa de nimeni alta decât Pilar Montenegro, iar rolul lui Libertad este intrepretat de debutanta Génesis Rodríguez, fiica marelui cântăreţ venezuelan José Luis Rodríguez, “El Puma".
Scrie un comentariu:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate