luni, 26 aprilie 2010

Jesus, el heredero

"Jesus" este povestea unei iubiri interzise, a unei moşteniri refuzate şi a destinului unui om excepţional. Joaquín (Jorge Marrale) este un bărbat foarte bogat, deţinătorul unei averi moştenite, care creşte din ce in ce mai mult datorită podgoriilor foarte productive din toată lumea. El este căsătorit cu Julia (Monica Galan), o fată săracă ce nu a visat niciodată la o asemenea poziţie socială. Şi-a îndeplinit visul de Cenuşăreasă, fără să ştie că dacă se va căsători cu Joaquin, o vor aştepta nişte ani de indiferenţă şi multă suferinţă.

Titlul original: Jesus, el heredero
Productie: Gaita Aragona, Fernando Espinosa
Anul: 2004

Distributie:

Joaquin Furriel - Jesus
Malena Solda - Pilar
Jorge Marrale - Joaquin
Emilia Mazer - Rocio
Monica Galan - Julia
Ignacio Gadano - Ramiro
Cesar Vianco - Federico
Lidia Catalano - Rita
Manuel Vicente - Victoria
Carlos Portaluppi - Fabian
Diana Lamas - Catalina
Agustina Lecouna - Rosario
Nicolas Scarpino - Ramon
Lara Ruiz - Norma
Luciana Gonzalez Costa
Gabriela Sari
Rodrigo...
citeste tot..


Ideea originală: Raul Lecouna

Autori: Liliana Escliarr - Sergio Bizzio - Leonel D´Agostino
Producător executiv: Mariano Pineiro
Scenografie: Celina Amadeo
Producător: Pilar Irusta
Lumini: Wakter Dilella
Sunet: Claudia Ojeda
Asistent producător: Roberto Romero



Astfel, a rămas prizionera unei căsnicii aparent perfecte, dar care în intimitate o sufocă până la disperare. Julia a vrut să facă copii pentru a avea parte măcar de iubirea lor, dar aceştia nu veneau. În încercarea de a simţi ce înseamnă să trăieşti cu adevărat, face greşeala de a se dărui unui alt bărbat. Ea va avea o relaţie cu un angajat al lui Joaquín, care reuşeşte să-i readucă zâmbetul pe buze. Tot atunci, se hotărăşte să adopte un copil pentru a-şi întregi viaţa, dar imediat dupa adoptarea lui Pilar (Malena Solda), Julia rămâne însărcinată.

Joaquin cunoaşte secretul sterilităţii lui, de aceea ştie că gemenii pe care îi aţteaptă Julia nu sunt ai lui. Când află ca unul dintre copii este băiat, dă ordin să fie omorât, iar mamei i se spune că băieţelul a murit şi a rămas doar cu fetiţa.

Copilul e lăsat la uşa unui orfelinat. Chiar în ziua Regilor Magi, el este botezat cu numele Jesus Reyes (Joaquin Furriel).

După 20 de ani, Jesus se îndrăgosteşte de Pilar, fiica omului care a ordonat să fie ucis. În ciuda diferenţei sociale, şi a faptului că Pilar este presată de tatăl ei să se mărite cu alt bărbat, va apărea alt obstacol în calea împlinirii iubirii dintre cei doi, obstacol mult mai semnificativ: Jesus şi Pilar află în ziua nunţii că nu-şi vor putea implini dragostea pentru ca sunt fraţi.

Cu toate acestea, nimeni şi nimic nu-i va împiedica pe cei doi să trăiască o iubire ...imposibilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate