luni, 26 aprilie 2010

Amores


Lucia (Paola Rey) este o femeie foarte frumoasă care s-a căsătorit de foarte tânără dintr-un singur motiv: pentru că a rămas însărcinată.

Titlul original: Amores
Tara: RTI, Telemundo, Columbia‚
Productie: Rodolfo Hoyos
Anul: 2006

Distributie:

Paola Rey - Lucía Martínez
Mauricio Islas - Fernando Leyra
Michel Brown - Diego Valdez
Vanessa Villela - Mónica Savater
Jorge Cao - Nestor Savater
Lullz Bossa - Mercedes Martínez
Salvador del Solar - Eulalio Ocando
Juan Pablo Shuk - Manuel Medrano
Julio del Mar - Benjamín Salinas
Silvio Angel - Luis Leyra
Silvia de Dios - Fanny
Leonor Arango - Maria Elvira Sánchez...
citeste tot..

Poveste originală: Basilio Alvarez
Scenografia: Cesar Chaparro
Muzica originală - Miguel de Narvaez
Şef de producţie - Orcar Guar
Producător general şi executiv - Hugo Leon Ferrer



Ea a acceptat să se mărite cu Fernando (Mauricio Islas) ca să nu repete greşeala pe care a făcut-o şi mama ei, aceea de a fi o mamă singură. Tatăl Luciei este un om foarte bogat pe nume Nestor Salvater (Jorge Cao), care nu ştie de existenţa ei.

Viaţa Luciei se complică când soţul ei este sechestrat şi în schimbul lui este cerută o sumă foarte mare de bani. Pentru a-l salva, ea îşi vinde toate proprietăţile şi rămâne fără niciun venit. Adevărul este că Fernando a aflat cine este de fapt tatăl Luciei şi pentru a o face pe aceasta să apeleze la el, şi-a înscenat răpirea şi a cerut o avere.

Dar nu a pus la cale singur acest plan. A fost ajutat de Eulalio (Salvador del Solar) care s-a implicat în această afacere necurată ca să răzbune moarte părinţilor lui. Mama lui a fost sora lui Nestor care s-a sinucis după ce a aflat că propriul ei frate a ordonat moartea soţului ei.

O altfel de viaţă duce Diego (Michel Brown), un jucător de fotbal de succes, care este înconjurat de faimă, lux şi plăceri. În plus, este iubitul lui Raquel (Vanessa Villela), fiica puternicului om de afaceri Nestor Savater. Chiar dacă Diego a crescut într-un orfelinat, contează pe ajutorul lui Benjamin (Julio del Mar), tatăl lui adoptiv, care l-a scos de acolo pentru a-i sprijini cariera.

Viaţa lui Diego ia un curs nefericit în urma accidentului de maşină în care iubita lui, Raquel îşi pierde viaţa. Diego nu mai poate să joace fotbal niciodată şi în plus este acuzat de moartea lui Raquel fiind trimis la închisoare. Nestor şi fiica lui Monica (Vanessa Villela) îl urăsc pe Diego şi fac tot posibilul să răzbune moartea lui Raquel. Cu toate acestea, Monica îl iubeşte foarte mult pe Diego căci ea a fost prima care a pus ochii pe el şi acum îl vrea pentru ea.

În timp ce Lucia şi fiul ei Adrian suferă din cauza absenţei lui Fernando, acesta, sub numele de Antonio se află lângă cea de-a doua soţie, Martha Estrada cu care are o fetiţă.
După cinci ani de aşteptare, Lucia îl cunaşte pe Diego care tocmai a ieşit din închisoare şi între ei se naşte o puternică atracţie. Cei doi vor fi nevoiţi să lupte cu Fernando care se întoarce pentru a primi banii de la tatăl bogat al soţiei sale şi cu Monica care vrea să îl cucerească cu orice preţ pe Diego.
O luptă aprigă pentru a menţine vie iubirea care a apărut pe neaşteptate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate