marți, 27 aprilie 2010

Madre Luna


Alejandra şi Anabel sunt personajele centrale din “Luna fermecată”, care vor trezi sentimente de iubire, ură, dorinţă de răzbunare şi gelozie.

Titlul original: Madre Luna
Tara: Columbia‚
Productie: Santiago Vargas
Anul: 2007
AP

Distributie:

Amparo Grisales - Alejandra Aguirre
Gabriel Porras - Alejandro Cisneros
Michel Brown - Ángel Cisneros
Mónica Dionne - Flavia Cisneros
Ana Lucía Dominguez - Anabel Saldaña
Alex Sirvent - Valentín Aguirre
Saby Kamalich - doña Trinidad Zapata
Arap Bethke - Demetrio Aguirre
Paulo Quevedo - Tirso Reinoso
Mauricio Aspe - Roman Garrido
Judy Henríquez - Angustias
José...
citeste tot..






Luna reprezintă centrul anticelor mistere feminine, la fel cum Alejandra Aguirre (Amparo Grisales) este marele mister din această poveste. La cei 50 de ani ai săi, Alejandra este o femeie matură, plină de energie, senzuală şi foarte puternică. Ea atrage pasiuni mistuitoare, care vor duce la dispute aprinse între Leonardo (Gabriel Porras) şi fiul lui, Angel (Michael Brown), care vor lupta pentru dragostea ei. O fiinţă senzuală şi cu o privire pătrunzătoare, Alejandra este la fel de misterioasă precum luna.

Leonardo este iubirea din trecut a Alejandrei, cu care are doi fii, Valentin (Alex Sirvent) şi Demetrio (Arap Bethke). El reapare în viaţa Alejandrei şi trezeşte în ea sentimente care păreau a se fi stins. Leonardo a cunoscut-o pe Alejandra în timpul unei călătorii de afaceri, la trei ani după ce s-a căsătorit cu Flavia (Mónica Dionne). Între ei s-a legat o frumoasă poveste de iubire, dar el nu i-a mărturisit niciodată că este însurat. O perioadă, Leonardo a avut o viaţă dublă, una împreună cu soţia lui, Flavia şi fiul lor, Angel şi una alături de Alejandra şi cei doi copii ai lor, Valentin şi Demetrio. Într-un final, Alejandra descoperă adevărul şi, din respect pentru Flavia, decide să renunţe la iubirea ei pentru Leonardo.

Alejandra şi fiii ei locuiesc în apropierea moşiei lui Leonardo şi a soţiei sale, iar viaţa îi va ajuta să se reîntâlnească după multă vreme. La întoarcerea dintr-o călătorie, Leonardo este însoţit de nepoata lui, frumoasa Anabel (Ana Lucia Dominguez), care va trezi interesul băieţilor Alejandrei.

Revăzând-o pe Alejandra, pasiunea lui Leonardo se reaprinde, însă şi fiul lui, Angel, se va îndrăgosti de aceeaşi femeie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate