marți, 27 aprilie 2010

Marina


Marina (Sandra Echeverria) este o frumoasă şi curajoasă tânără care lucrează pe un vas în exoticul Acapulco. Când mama ei moare pe neaşteptate, pentru a o ajuta să treacă peste acest moment dificil, unchiul ei bogat, Guillermo Alarcon Ferrer (Humberto Zurita) o invită să locuiască la el acasă.

Titlul original: Marina
Tara: Mexic, SUA‚
Productie: David Posada
Anul: 2006

Distributie:

Marina - Sandra Echeverria
Ricardo Alarcon - Mauricio Ochmann / Manolo Cardona
Laura şi Veronica - Aylin Mujica
Guillermo Alarcon Ferrer - Humberto Zurita
Rosa - Dolores Heredia
Julio – Carlos Caballero
Federico - Eduardo Victoria
Adriana - Sandra Destenave
Daniel – Gustavo Navarro
Papalote – Pablo Azar
Matilde - Karina Mora
Rosalba - Angelica Celaya
Lucia - Mara Cuevas
Pastora...
citeste tot..

Fişa tehnică:Ideea originală - Ines Rodena
Adaptare: Alberto Gomez
Scenariul: Alberto Gomez, Cristina Policastro
Soundtrack: Miguel de Narváez
Scenografie: Eva Castro
Regizor general: David Posada
Producător executiv Argos: Ana Celia Urquidi
Producători generali: Rafael Uriostegui, M-K Kennedy

Fratele lui Guillermo a murit în urmă cu mulţi ani, dar nu a recunoscut-o pe Marina ca fiica lui. Înainte să moară, l-a rugat pe Guillermo să aibă grijă de atât de ea, cât şi de soţia sa Alberta (Susana Dosamantes), de fiul natural, Elias (Jorge Luis Vasquez) şi de fiul vitreg, Ricardo (Mauricio Ochmann). Astfel că, fără să ştie, Marina este şi ea stăpână peste luxul ce o înconjoară.

În noua casă, Marina trebuie să înfrunte răutatea şi dispreţul tuturor, singurul care îi oferă sprijin şi protecţie fiind doar unchiul său. Dar, cu timpul, Marina reuşeşte, prin personalitatea ei, să fure inimile celor din jur şi să le câştige afecţiunea.

Tot acolo, Marina îşi găseşte adevărata iubire, în clipa în care îl cunoaşte pe Ricardo, un bărbat chipeş care nu face decât să cheltuiască banii familiei şi care este căsătorit cu Adriana (Sandra Destenave). S-a căsătorit cu ea pentru că aşa dorea mama lui, dar nu o iubeşte.

Ricardo este impresionat de frumuseţea şi de bunătatea Marinei şi se îndrăgosteşte de ea. Relaţia lor devine din ce în ce mai serioasă, astfel că cei doi decid să se căsătorească, în ciuda opoziţiei celor din jur. După nuntă, Alberta le întinde o capcană, îi spune lui Ricardo că Marina l-a înşelat şi îl convinge să o abandoneze.

În această situaţie, departe de soţul ei şi foarte tristă, Marina descoperă că este însărcinată şi timp de nouă luni este foarte deprimată. Durerea creşte şi mai mult când, imediat după naştere, îi este luat copilul din braţe.

Într-un târziu, Ricardo îşi dă seama că a făcut o mare greşeală şi vrea să se întoarcă în viaţa soţiei sale. De acum înainte însă, pentru Marina nu mai contează decât fiul ei şi duce o luptă aprigă pentru a-l recupera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate