marți, 27 aprilie 2010

Todos quieren con Marilyn


"Marilyn" este o telenovelă atipică ce are pentru prima oară ca protagonistă o...prostituată. Marilyn (Scarlet Ortiz) este o tânără veselă şi inteligentă, pe care mama ei a obligat-o să se prostitueze de la o vârstă fragedă. Cu timpul, a devenit cea mai râvnită femeie din bordelul "Las Divas", local unde lucrează şi locuieşte în acelaşi timp.

Titlul original: Todos quieren con Marilyn
Tara: Columbia‚
Productie: Israel Sánchez, Pepe Sánchez
Anul: 2004

Distributie:

Scarlet Ortiz - Marilyn
Jorge Reyes - Juan Ignacio Camacho
Cristina Umaña - Lorenza Pachón
Alejandro López - Federico "Kiko" Arbelaez
Marcela Gardeazábal - Johana "Brigitte"
César Mora - Benito
Ana María Kámper - Piedad de Pachón
Diego Trujillo - Gabriel Camacho
Andres Suarez - Chucky
Sandra Hernández - Gladys "Ingrid"
Gerardo...
citeste tot..



Scenariu: Claudia Liliana García, Johanna Gutiérrez, Juan Carlos Perez Florez, Lina María Uribe


Juan Ignacio (Jorge Reyes) este un bărbat nobil cu idealuri măreţe, dar trăieşte într-o lume plină de lux în care prestigiul şi numele sunt cele mai importante valori. Este pe punctul de a se căsători cu Lorenza (Cristina Umana), o femeie care se potriveşte cu ceea ce şi-a dorit dintotdeauna tatăl său cel autoritar: provine dintr-o familie bună şi este virgină!

Lucrurile se complică când Kiko (Alejandro Lopez), prietenul lui Juan Ignacio, îi pregăteşte acestuia petrecerea burlacilor, iar "surpriza" serii este Marilyn! Întâlnirea dintre cei doi este una specială. Ea este tratată cu mult respect şi în ciuda profesiei ei, îi trezeşte lui Juan sentimente de tandreţe. În acea noapte nu au avut relaţii intime, ci şi-au împărtăşit temerile şi cele mai frumoase vise pentru viitor. Ambii îşi descarcă sufletul, iar aceasta întâlnire le schimbă viaţa pentru totdeauna.

Pentru prima dată, lui Marilyn îi este ruşine cu ceea ce face şi nu poate să se întoarcă la bordel. Pe de altă parte, Juan Ignacio realizează că nu este îndrăgostit de Lorenza, dar este prea târziu să rupă logodna cu ea!

Deşi îşi doreşte s-o uite pe Marilyn, obsesia lui de a o ajuta să iasă din acea lume, face ca cei doi să se întâlnească în continuare. Marilyn îşi doreşte să găsească un alt loc de muncă, dar trecutul o urmăreşte şi nu-i permite să inceapă o nouă viaţă. Fără a le spune întreg adevărul părinţilor lui, Juan Ignacio îi oferă lui Marilyn un post în cadrul firmei de avocatura unde tatăl şi socrul lui sunt asociaţi.

Juan Ignacio este hotărât să se despartă de Lorenza şi să înceapă o relaţie cu Marilyn, dar această iubire are de înfruntat numeroase obstacole: presupusa sarcină a Lorenzei, obsesia seducătorului Chucky (Andres Suarez) de a o cuceri pe Marilyn şi piedicile puse de Gabriel (Diego Trujillo), tatăl lui Juan Ignacio, căruia îi convine să se menţină căsătoria fiului său, pentru a nu pierde banii şi pestigiul pe care le-a câştigat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate