marți, 27 aprilie 2010

Montecristo


Povestea începe în anul 1995 în Argentina. Santiago Díaz Herrera (Pablo Echarri) este un avocat de succes care vrea să se căsătorească cu Laura Ledesma (Paola Krum). Însă, cu ceva timp înainte de nuntă, Santiago pune la cale o călătorie în Maroc, împreună cu prietenul lui cel mai bun, Marcos Lombardo.

Titlul original: Montecristo
Tara: Telefe, Argentina‚
Anul: 2006
AP

Distributie:

Mónica Scapparone - Lola
Pablo Echarri - Santiago Diaz Herrera
Óscar Ferreiro - Alberto Lomabardo
Paola Krum - Laura Donoso
Joaquín Furriel - Marcos Lombardo
Viviana Saccone - Victoria Saenz
Rita Cortese - Sara Carusso
Maria Abadi - Erica Donoso
Celina Font - Milena Salcedo
citeste tot..


Între timp, între taţii celor doi prieteni se declanşează un conflict puternic. Tatăl lui Santiago, care este judecător, descoperă multe ilegalităţi făcute de Alberto Lombardo. Însă tatăl lui Marcos află repede că este pe cale să fie prins. Astfel se hotărăşte să-şi omoare adversarul dar şi pe fiul acestuia, profitând de călătoria celor doi băieţi. În Maroc, Santiago este împuşcat, dar supravieţuieşte şi ajunge la închisoare.

Crezând că prietenul lui a murit, Marcos se întoarce în ţară şi începe să o consoleze pe Laura. Însă, ajunge să se îndrăgostească de ea şi o cere în căsătorie, trădându-şi prietenul. Ea acceptă pentru că se simte singură şi vrea un tată pentru copilul pe care îl poartă în pântece.

În închisoare, Santiago îl cunoaşte pe Ulises, un bătrân înţelept care ajunge să-i devină prieten. Ulises îi spune lui Santiago de existenţa unei comori pe care o ţine ascunsă şi îi explică cum să o găsească.

După zece ani, Ulises moare într-un incendiu şi Santiago evadează din închisoare şi este salvat de Victoria (Viviana Saccone), un chirurg plastician din Argentina. Ea îl ajută pe Santiago să plece din Maroc şi să se intoarcă acasă. Înainte de a pleca, Santiago s-a întâlnit cu asociatul lui Ulises, León Rocamora (Luis Machin) şi au decis să caute împreună comoara.

Cei doi ajung în Argentina şi găsesc comoara. Acolo îl cunosc pe Ramón (Maximiliano Ghione), un actor pe care Santiago îl scoate din încurcătură şi din acest moment începe să lucreze pentru el.

Ajutat de cei trei prieteni pe care i-a cunoscut după ce a ieşit din închisoare, Rocamora, Ramón şi Victoria, Santiago îşi plănuieşte răzbunarea împotriva celor care i-au distrus viaţa. În planurile lui intră şi Laura. Dar ce nu ştie el este că aceasta nu a aflat adevărul şi că ea îl iubeşte în continuare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate