marți, 27 aprilie 2010

Mundo de fieras


“O lume a fiarelor” este dramatica şi captivanta poveste a lui Gabriel şi Demián (César Évora), gemeni identici care au fost despărţiţi la naştere şi ale căror vieţi au fost, astfel, complet diferite.

Titlul original: Mundo de fieras
Tara: Mexic‚
Productie: Salvador Mejía
Anul: 2006
AP

Distributie:

César Évora - Gabriel/ Demián
Edith González - Joselyn
Gaby Espino - Mariángela
Sebastián Rulli - Juan Cristóbal
Sara Maldonado - Paulina
Michelle Vieth - Karen
Ernesto Laguardia - Leonardo
Helena Rojo - Miriam
Azela Robinson - Dolores
Laura Flores - Regina
Carmen Salinas - Candelaria
René Casados - Nicolás
Margarita Isabel - Otilia
Claudio...
citeste tot..


Producător: Salvador Mejía Alejandre
Regizor platou: J. Edgar Ramírez
Director de imagine: Jesús Nájera Saro

Gabriel a crescut înconjurat de lux, copleşit de iubirea părinţilor adoptivi, în timp ce Demián a crescut în mizerie, sărăcie şi fără dragoste. Suferinţa l-a transformat într-o persoană cu sufletul împietrit, într-un delincvent. El şi-a pierdut un picior într-un accident, fugind de justiţie.

Atunci când a aflat de existenţa fratelui său geamăn, Demián a început să-l urască pe acesta, principalul său scop în viaţă fiind distrugerea propriului frate. El devine, astfel, duşmanul cel mai de temut al lui Gabriel.

Viaţa lui Gabriel nu este, totuşi, una roz. Prima lui soţie a murit atunci când a venit pe lume cel de-al doilea copil, Paulina (Sara Maldonado). După ce-a trecut peste tragica pierdere, el a cunoscut-o pe Joselyn (Edith González), o văduvă tânără şi atractivă, cu care s-a şi căsătorit.

Primii ani de căsnicie au fost unii fericiţi, mai ales datorită naşterii fiului lor, Luisito. După câţiva ani, are loc un accident rutier în urma căruia Joselyn pierde sarcina, iar Luisito este grav rănit la picioare. De atunci, Joselyn îl îndepărtează tot mai mult de ea pe Gabriel, pe care îl consideră vinovat de accident. Situaţia lui este şi mai dificilă, având in vedere că în casă trăiesc şi socrii, Clemente (Juan Peláez) şi Miriam (Helena Rojo), o femeie rece, ambiţioasă şi fără scrupule.

Pe de altă parte, Demián reuşeşte s-o cucerească, prin tot felul de tertipuri, pe Regina (Laura Flores) însă căsnicia lor este un infern pentru Regina, Demián maltratând-o şi torturând-o constant din cauza geloziei. El ajunge chiar să o acuze de faptul că fiul său, Juan Cristóbal (Sebastián Rulli) este al lui Gabriel, nu al lui.

Mariángela (Gabriela Espino), fiica naturală a lui Clemente vine să locuiască în casa lui Gabriel. În ciuda faptului că Miriam nu-şi lasă soţul să-şi recunoască oficial fiica, totuşi, o lasă pe aceasta să rămână în casă, ca educatoare a lui Luisito. Miriam profită de ocazie pentru a o umili în permanenţă pe fiica nelegitimă a soţului ei. Leonardo (Ernesto Laguardia), fiul servitoarei Candelaria (Carmen Salinas), se îndrăgosteşte, la prima vedere, de frumoasa Mariángela. Sosirea acesteia va genera o serie de schimbări inopinate în vieţile tuturor, dar mai ales în inima lui... Gabriel.

Totuşi, Mariángela nu este singura persoană care va răscoli viaţa acestei familii şi pe cea a lui Demián. Dolores (Azela Robinson), sora primului soţ al lui Joselyn, a ieşit de la închisoare, unde a fost închisă pe nedrept pentru asasinarea fratelui său. Dolores ascunde un mare şi crunt secret, dintr-un trecut care acum revine pentru a cere dreptate şi răzbunare.
Scrie un comentariu:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate