marți, 27 aprilie 2010

Pura sangre


ACASĂ prezintă din 8 septembrie telenovela “Onoare şi nobleţe” - “Pura sangre”, de luni până vineri, de la ora 15:30, o poveste care a înregistrat audienţe record în Columbia. Eduardo (Rafael Novoa) şi Florencia (Marcela Gardeazabal) sunt doi tineri care se iubesc din copilărie, în ciuda faptului că aparţin unor clase sociale diferite. Situaţia materială precară a lui Eduardo constituie o piedică în calea iubirii lor, pusă în primejdie şi de o ameninţare din trecut, care le influenţează destinele fără ca ei să ştie.

Titlul original: Pura sangre
Tara: Columbia, RCN‚
Anul: 2007
AP

Distributie:

Rafael Novoa - Eduardo Montenegro
Marcela Gardeazabal - Florencia Lagos
Pepe Sanchez - Eusebio Beltrán, Alejandro Lagos
Katty Saenz - Paulina Riascos
Alejandra Borrero - Genoveva De Lagos
Carmenza Gomez - María De Montenegro
Helga Diaz - Irene Lagos
Juan Pablo Gamboa - Federico Lagos
Andres Juan - Camilo Lagos
Manuel Jose Chavez - Simón Lagos
Silvia De Dios - Susana Suescún
Alejandro...
citeste tot..



Florencia este mezină între cei 5 copii pe care îi are mama sa muribundă şi Alejandro Lagos (Pepe Sanchez), un crescător de cai pur sânge şi proprietar al unei mari companii producătoare de lactate. Eduardo este singurul fiu al Mariei (Carmenza Gomez), menajera familiei Lagos, prietena şi complicea Florenciei la năzdrăvăniile pe care aceasta le face.

Aparent, Florencia şi Eduardo au o copilărie liniştită, dar nimeni nu ştie că de fapt, vieţile lor vor fi schimbate de o mai veche datorie de sânge care începe să fie plătită.
Sinistrul plan de răzbunare împotriva familiei Lagos începe în ziua în care Alejandro angajează o nouă asistentă, Paulina Riascos (Katty Saenz). Tânăra care are recomandări foarte bune, este de fapt “arma” pe care Eusebio (Pepe Sanchez), fratele vitreg al lui Alejandro, a pregătit-o în tăcere şi cu multă răbdare pentru a distruge familia Lagos.


Deşi iniţial Alejandro nu are nimic împotriva relaţiei dintre Edurado şi Florencia, ulterior este convins de soţia sa, influenţată la rândul ei de Paulina, să îi despartă. Astfel, Maria este nevoită să îşi trimită fiul la un internat în alt oraş, iar Florencia rămâne în grija ei şi la mila Paulinei. De acum, esenţial pentru Paulina, îndrumată din umbră de Eusebio, este să îşi atingă cel mai înalt ţel: să devină soţia lui Alejandro. Ca să obţină acest statut, ea o asfixiază pe soţia muribundă a lui Alejandro şi o incriminează pe fiica cea mare a acestuia, Irene (Helga Diaz), care are antecedente în consumul de droguri.

Astfel, planul de răzbunare al lui Eusebiu împotriva familiei Lagos funcţionează ca pe roate. Doi ani mai târziu, Alejandro anunţă nunta sa cu Paulina, pe care o admiră foarte mult şi căreia îi este recunoscător pentru că a susţinut moral familia Lagos. Pentru a crea această impresie, Paulina inventase de-a lungul timpului minciuni atât de credibile, încât nimeni nu putea pune la îndoială spusele ei. Aşa că toţi par a fi de acord cu căsătoria celor doi, mai puţin Maria, care, de la plecarea fiului său Eduardo, a fost supusă unei adevărate torturi de către noua stăpână a casei.

După moartea Mariei, Eduardo vrea să îi facă să plătească pe toţi cei care i-au provocat suferinţă mamei sale. El va descoperi însă că răzbunarea este periculos de aproape de ceea ce el credea a fi dreptate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate