luni, 26 aprilie 2010

Sin pecado concebido




Iubire fara de pacat
Iubire fara de pacat
Povestea are loc în La Encantada, o fermă veche situată în Puebla, un oraş conservator. Acesta este căminul lui Claudio (Orlando Carrió) şi a lui Amparo Martorel (María Sorté), care deţin o importantă companie de parfumuri. Fiul lor Adrian (Carlos Ponce) care tocmai s-a întors din Chicago, unde a studiat pentru Master, locuieşte cu ei.

Titlul original: Sin pecado concebido
Tara: Mexic‚
Productie: Miguel Córcega, José ÿngel Domínguez
Anul: 2001

Distributie:

Angélica Rivera - Mariana
Carlos Ponce - Adrián
Sergio Goyri - Emiliano
Itatí Cantotal - Raquel
Maria Sorté - Amparo
Joaquín Cordero - Padre Gonzalo
Magda Guzmán - Eva
Beatriz Aguirre - Salud
Aurora Molina - Madre Ángeles
Pilar Pellicer - Loló
Juan Peláez - Anselmo
Delia Casanova - Madre Jovita
Orlando Carrió - Claudio
Ana...
citeste tot..




El este logodit cu Raquel (Itatí Cantoral), o femeie superficială şi lacomă care, pe ascuns, complotează cu Álvaro (Luis Roberto Guzmán), şoferul lui Claudio, pentru a obţine poziţia şi banii lui Adrian. Imediat după ce s-a intors din Chicago, Adrian îşi regăseşte la fermă iubirea din tinereţe, pe Mariana (Angélica Rivera), o fată inteligentă, frumoasă şi cu un suflet mare. Ea a trăit toată viaţa în La Encantada pâna când, într-o bună zi, a fugit, aparent fără nici un motiv şi s-a refugiat la un internat, unde vroia să devină călugăriţa. Maicile Ángeles (Aurora Molina) şi Jovita (Delia Casanova), împreună cu părintele Gonzalo (Joaquín Cordero), au avut grijă de ea, devenind sfătuitori săi spirituali.

Totuşi, după moartea tatălui său, Mariana se hotărăşte să se întoarcă în La Encantada. Adrian si Mariana realizează că nu au încetat nici o clipă să se iubească, dar că între ei stă acum Raquel, care va face tot ce îi stă în putinţă să îi despartă. Mariana s-a întors la ferma pentru a avea grijă de fraţii săi mai mici, care au fost lăsaţi în grija fratelui mai mare, Cástulo. Acesta o acuză pe Mariana că ea a cauzat moartea tatalui lor şi după multe certuri ea a recunoscut, în final, motivul pentru care a fugit: avansurile şi hărţuirea sexuală la care a fost supusa de Emiliano Martorel (Sergio Goyri), fratele lui Claudio.

Cástulo încearcă să îşi răzbune sora, dar tot ce obţine este ura lui Emiliano. În ciuda stilului de viaţă confortabil alături de familia sa, compusă din soţia sa, Flor (Ana Bertha Espín), şi din fiul său, Marco Vinicio (Sebastián Rulli), Emiliano şi-a urât întotdeauna fratele, pe Claudio. El s-a implicat în nişte afaceri dubioase cu Loló de la Bárcena (Pilar Pellicer), o doamnă din înalta societate ale carei preocupari sunt departe de a fi legale. Claudio are o aventură cu o femeie care va fi imaginea noului parfum "Arrebato", un top model de o frumuseţe răpitoare, pe nume Montserrat (Montserrat Oliver), care îl iubeşte cu adevărat. Când Amparo află de infidelitatea soţului ei, intentează acţiune de divorţ, se întoarce în companie şi lansează propriul parfum.

În companie iau naştere o serie întreagă de intrigi în care este implicat Emiliano. Pe de alta parte, Mariana încearcă să-l ţină la depărtare pe Adrian, dar acesta jură că va rupe logodna cu Raquel pentru a se căsători cu ea. Însă Raquel, în disperare de cauză, îl anunţă că este însărcinată cu el, chiar dacă în realitate copilul este al altcuiva. Situaţia se complică şi mai mult când Adrian o roagă pe Montserrat să plece, dacă într-adevăr îl iubeşte cu adevărat pe tatăl său, Claudio, când află îşi schimbă testamentul şi îşi lasă averea lui Adrian şi copilului lui Raquel.

Într-o poveste plină de intrigi, în care toată lumea păstrează secrete pentru sine, în miezul acestei furtuni a pasiunilor, Adrian decide să renunţe la avere pentru a fi alături de Mariana, care se hotărăşte să-l părăsească pentru a nu fi cauza ruinei iubitului ei şi astfel preferă să îşi sacrifice dragostea şi fericirea. Lăcomia şi ura ameninţă să distrugă dragostea lor inocentă şi profundă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate