luni, 26 aprilie 2010

Amor sin maquillaje


Pina este o tânără machioză care, din cauza faptului că a rămas văduvă, se mută în casă cu mama, cu bunica şi cu fiul ei de 4 ani. Mama ei, Lupita şi bunica ei, Verónica, au aceeaşi meserie. Verónica lucra la compania de producţie Televisa când aceasta a realizat prima sa telenovelă, “Senda Prohibida”, cu 50 de ani înainte.

Titlul original: Amor sin maquillaje
Tara: Mexic, Televisa‚
Anul: 2007

Distributie:

César Évora - Pedro
Marlene Favela - Pina
Alejandro Ibarra - Valentín
Alicia Machado - Marina
Sabine Moussier - Beatriz
Nora Salinas - Adriana
Joan Sebastian - Alex
cu participarea specială:
Sergio Goyri - Héctor
Carmen Montejo - Verónica
Enrique Rocha
Helena Rojo - Inés
Daniela Romo - Fernanda
Lucía Méndez - Lupita ...
citeste tot..







Până visează să devină scriitoare şi în timpul ei liber studiază la Centrul pentru scriitori ai Televisei. Până scrie primul ei scenariu, “Amor oculto”, inspirat din lucrurile care i s-au petrecut ei. În acelaşi timp, Pina se îndrăgosteşte de Héctor Ibarra, un actor foarte popular, dar foarte arogant. Astfel, când ea refuză să-şi lase copilul şi să plece cu Héctor la Miami, acesta o înşală cu o actriţă, îi fură scenariul de telenovelă, îl înregistrează pe numele lui şi îl vinde la Televisa.

Îndurerată, Pina îi ascunde că este însărcinată. Ea dă naştere unei fetiţe şi este angajată să lucreze ca machioză la aceeaşi telenovelă pe care i-a furat-o Héctor.
Lupita, mama lui Pina, a fost căsătorită cu un rocker pe nume Alex, care a abandonat-o când Pina era mică. După 20 de ani, Alex se întoarce la ea, dar află că există un alt bărbat în viaţa Lupitei.

Cea care a ajutat-o pe Pina să scrie scenariul a fost bunica ei, Verónica. Proiectului i se alătură şi Valentín, un tânăr inginer care este îndrăgostit de Pina şi care a fost desemnat de Televisa să editeze programul special realizat cu ocazia împlinirii a 50 de ani de către Televisa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate