luni, 26 aprilie 2010

Amarte es mi pecado


Veţi avea ocazia să-i revedeţi ACASĂ pe Yadhira Carillo şi Sergio Sendel, în producţia mexicană "Iubirea mea, păcatul".

Titlul original: Amarte es mi pecado
Tara: Mexic‚
Productie: Benjamin Cann
Anul: 2004

Distributie:

Yadhira Carrillo - Leonora 'Nora' Guzmán Madrigal de Horta de Palacios García
Sergio Sendel - Arturo Sandoval de Anda
Alessandra Rosaldo - Paulina Almazán de Sandoval
Silvia Pasquel - Isaura Ávila de Guzmán
Alexis Ayala - Leonardo Muñoz de Santiago
René Casados - Juan Carlos Orellana
Tiaré Scanda - Casilda Gómez de Muñoz
Farah Abud - Cristina Palacios
Roberto Antunez - Genaro Hernán
Dacia Arcaráz - Diana Salazar de Tapía
Mauricio Aspe - Rafael Almazán
Roberto Ballesteros - Marcelo Previni
Luis Bayardo - Don Manolo Tapía
Graciela Bernardos - Bettina Riquelme
Odiseo Bichir - Sergio Samaniego

Nora (Yadhira Carillo) este o femeie foarte frumoasă, cu aşteptări şi vise, dar cu mari dezamăgiri în dragoste. Singurul ei păcat este că-l iubeşte pe cel ce i-a distrus sufletul.
Femeile o invidiază, bărbaţii o admiră, dar Nora nu are ochi decât pentru Alfredo (Alejandro Ibarra), un bărbat chipeş, dar fără situaţie materială. Tatăl ei o presează să se căsătorească cu un bărbat bogat şi important, iar ea, din cauza sănătăţii lui precare, nu-i spune de relaţia pe care o are în secret cu Alfredo. După moartea tatălui, Nora este vândută celui mai bogat bărbat, de către mama sa vitregă, în complicitate cu Alfredo.

Nora reuşeşte să scape cu greu de Heriberto şi decide să se mute la mătuşa ei, Alejandra, în Morelia. Aici, îl cunoaşte pe Arturo (Sergio Sendel), alături de care va trăi o poveste de dragoste minunată. După un timp, lui Arturo i se oferă slujba mult visată, în afara ţării, iar Nora rămâne cu gândul la nunta de care vorbiseră cu atâta drag.

Printr-o coincidenţă, Arturo o cunoaşte pe Paulina (Alesandra Rosaldo) şi, în dimineaţa următoare, se trezeşte cu ea în acelaşi pat. Când Paulina se întoarce în Mexic, îi spune totul logodnicului ei, Juan Carlos (Rene Casados) , care, în ciuda dezvăluirilor ei, nu este dispus să renunţe la relaţia lor.

Paulina rămâne însărcinată, iar această veste o distruge pe Nora, care află că şi ea aşteaptă un copil, care este tot al lui Arturo. Ea se simte trădată din nou şi îşi jură să nu mai iubească niciodată, în schimb îşi propune să profite de frumuseţea ei pentru a exploata bărbaţii.

Nora vrea să se răzbune pe Arturo, pe care încearcă să-l urască, dar nu poate să nu-l mai iubească, pentru că însăşi iubirea pentru el este păcatul ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate