luni, 26 aprilie 2010

Piel de otoño


Telenovela "Iubire târzie" demonstrează că iubirea trece peste orice barieră, inclusiv peste cea a timpului. Lucia şi Santiago trăiesc o înduioşătoare poveste de iubire, speranţă şi curaj. Lucia (Laura Flores) şi-a sprijinit soţul până când acesta a ajuns să aibă o situaţie materială excelentă, astfel încât nu mai aveau nici o grijă. Copiii lor, Liliana (Florencia de Caracho) şi Miguel Angel (Franco Gala) au mers la cele mai bune şcoli şi nu au simţit lipsurile pe care părinţii lor le-au avut la începutul căsniciei.

Titlul original: Piel de otoño
Tara: Spania, Mexic‚
Productie: Lili Garza, Mauricio Rodríguez
Anul: 2004

Distributie:

Laura Flores - Lucia Villareal de Mendoza
Sergio Goyri - Ramon Mendoza
Rene Strickler - Santiago Mestre, Sabine Moussier
Raquel Olmedo - Triana Gallastegui
Gerardo Murguia - Gustavo Hellman
Maria Marcela - Rosario Ruiz
Manuel Landeta - Victor Gutierrez
Alejandro Avila - Bruno Dordelli
Lourdes Reyes - Claudia Lambari
Andrea Torre - Gaby Gutierrez
Jorge de Silva - Eduardo Gutierrez
Florencia de Caracho - Liliana...
citeste tot..




Cu toate acestea Lucia nu este fericită: Ramon (Sergio Goyri) a devenit un bărbat crud, materialist, care o umileşte şi nu o respectă.

Fiica ei, Liliana îşi urmează iubitul în Spania, iar acolo acesta o abandonează, după ce o lasă însărcinată. Liliana naşte o fetiţă, pe care o lasă în grija unor măicuţe, şi se întoarce în Mexic, unde ajunge chiar să fure de la tatăl său, pentru a-şi putea întreţine bebeluşul. În plus, băiatul ei Miguel Angel a devenit foarte răsfăţat şi meschin şi a început să creadă că i se cuvine totul în viaţă.

Lucia a devenit o femeie nesigură şi tristă, iar visele ei s-au transformat în umbre ale unei tinereţi trecute. Singurele ei momente de fericire şi împlinire sunt cele petrecute în faţa calculatorului. Ea vorbeşte de ceva vreme cu un bărbat misterios a cărui faţă nu o ştie, a cărei voce nu a auzit-o şi care se semnează pur şi simplu...."Viento"- "Vânt".

Într-o zi, din întâmplare, Lucia află că Liliana are o fetiţă pe care a dat-o spre adopţie. Lucia nu este de acord cu decizia fiicei sale şi decide să-i ceară ajutor lui Ramon. Mare îi este surpriza când îl găseşte pe acesta în braţele amantei sale, Rebeca (Sabine Mousier).

Lucia se hotărăşte să lase în urmă suferinţele şi, cu gândul la o nouă viaţă şi la nepoţica ei, îşi face bagajele şi pleacă în Spania. Acolo cunoaşte trei oameni deosebiţi, prieteni ai Trianei (Raquel Olmedo), cea mai bună prietenă a ei. Santiago (Rene Strickler), un pictor foarte stilat, Jordi (Luis Javier) şi Mayte (Yolanda Ventura) îi oferă un cămin Luciei şi o înconjoară de prietenie.

Santiago şi Lucia se simt învăluiţi de o puternică pasiune, iar sentimentele dintre ei par să crească din ce în ce mai mult, mai ales când Santiago se dovedeşte a fi "Viento", cel cu care se conversa pe internet. Dar Lucia este o femeie căsătorită şi nu îi poate oferi decât o sinceră prietenie.

În timp ce afacerea lui Ramon dă în faliment, iar viaţa copiilor se transformă într-un cerc de vicii şi singurătate, Lucia devine o femeie elegantă, puternică, sigură pe sine. Acum realizează că, pentru a se putea dărui complet iubirii pe care o simte pentru Santiago, trebuie să se întoarcă în Mexic pentru a rupe legăturile cu trecutul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate