marți, 27 aprilie 2010

La madrastra


O femeie condamnată pe nedrept la închisoare pe viaţă, reuşeşte să iasă mai devreme din spatele gratiilor, mai puternică ca oricând şi gata să-şi recupereze viaţa. O tragedie încheie călătoria unui grup de prieteni. Maria (Victoria Ruffo) aude o împuşcătură, o găseşte pe prietena ei, Patricia (Montserrat Olivier), moartă şi dintr-un act de imprudentă ia arma de la locul faptei.

Titlul original: La madrastra
Tara: Mexic‚
Productie: Erik Morales, Jorge Edgar Ramirez
Anul: 2005

Distributie:

Victoria Ruffo - Maria
Cesar Evora - Esteban
Jacqueline Andere - Alba
Mauricio Aspe - Hector
Miguel Angel Biaggio - Angel
Eduardo Capetillo - Leonel
Rene Casados - Bruno
Margarita Isabel - Carmela
Martha Julia - Ana Rosa
Ana Layevska - Estrella
Ana Martin - Socorro
Sergio Mayer - Carlos
Sabine Moussier - Fabiola
Jose Luis Resendez - Greco
Irma Serrano - Duquesa
Guillermo Garcia...
citeste tot..


Povestea originală: Arturo Moya Grau
Scenografia: Miguel Angel Medina
Editor: Adrian Frutos Maza

Astfel ea este acuzată de crimă şi condamnată la închisoare pe viaţă. Soţul ei, Esteban (Cesar Evora), un om de afaceri important, nu crede în nevinovăţia ei şi divorţează de ea când se întoarce în Mexic. Pentru a simplifica lucrurile, le cumpără tăcerea celor care ştiu tot adevărul despre ce s-a întâmplat şi le spune copiilor că mama lor a murit. După 20 de ani, Maria este pusă în libertate pentru bună purtare şi se întoarce în Mexic ca să se răzbune. Este hotărâtă să găsească adevăratul vinovat pentru moartea prietenei ei şi să-l înfrunte pe Esteban, pe care acum îl urăşte pentru că a abandonat-o când avea cea mai mare nevoie de el.

Dorinţa ei cea mai mare este să recupereze dragostea copiilor ei, Hector (Mauricio Aspe) şi Estrella (Ana Layevska). Primul lucru pe care Maria îl face când ajunge în oraş este să-i strângă pe toţi cei care au fost în acea călătorie nefastă. Toţi sunt foarte surprinşi să o vadă şi sunt cuprinşi de panică după ce Maria insinuează că adevăratul criminal s-a aflat în toţi acei ani printre ei. Maria se recăsătoreşte cu Esteban pentru a fi aproape de copiii ei, lucru care îi va fi foarte greu atât timp cât ei o vor considera mama vitregă, femeia care a venit să ocupe locul mamei moarte pe care o iubesc foarte mult.

Ea este socata sa afle ca Esteban mai are un fiu, Angel (Miguel Angel Biaggio), un tânăr bolnăvicios şi nesigur, pe care îl acceptă imediat şi-l tratează cu afecţiune. Cu timpul, Maria reuşeşte să câştige dragostea copiilor fără să scoată la iveală adevărata legătură dintre ei. O ajută pe Estrella să se maturizeze şi să înţeleagă mai bine care dintre cei doi pretendenţi, Carlos (Sergio Mayer) sau Greco (Jose Luis Resendez) o iubeşte cu adevărat. Hector este un tânăr arogant, căruia Maria îi dă o lecţie de viaţă când acesta se îndrăgosteşte de Vivian (Michelle Vieth), o fostă colegă de închisoare a Mariei. Şi tot datorită ajutorului Mariei, Angel devine un băiat optimist şi sigur pe el. Cu toate acestea, problema cea mare a Mariei rămâne Esteban. Ea se va afla într-o mare încurcătură în clipa în care va realiza că îşi iubeşte soţul în continuare, iar el o iubeşte pe ea. Acum, inima ei îndurerată după 20 de ani de suferinţă, singurătate şi abandon va trebui să găsească puterea să aleagă între a face dreptate şi... a ierta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate